Travian Answers

Să începem cu întrebare ta

Caută răspunzând la întrebări

Cum să găsești un răspuns: alege o categorie, apoi subcategorii pînă vei găsi un răspuns. In cazul în care nu vei reuși să găsești un răspuns, la final vei putea să ne contactezi.

Am o întrebare despre...

Să detaliem:

Caută în sitemap

Preferi să cauți prin sitemap cum poate ești obișnuit de la alte site-uri. Nicio problema, poți folosi sitemap pentru a găsi un răspuns.

Natarii

The Natars

Natar

Natarii sunt un trib pur NPC şi prin urmare nu poate fi jucat independent.

Timpii de construcţie în satele natare sunt înjumătăţiţi faţă de un sat normal.

Satele Natare independente
În comparaţie cu oazele, satele Natare independente nu sunt localizate pe hartă de la început. În schimb, ele vor apărea pe hartă treptat.

Satele Natare independente sunt similare satelor normale din punctul de vedere al producţiei. Şi ele dezvoltă câmpurile de resurse şi construiesc noi clădiri. De asemenea ele vor instrui trupe din când în când. Aceste trupe vor fi instruite în mod obişnuit în cazarmă sau grajd şi nu vor apărea instant.

Jucătorii pot raidui, ataca şi cuceri satele Natare independente. Cu toate acestea, jucătorii nu pot trimite întăriri acestor sate; sistemul automat Travian va împiedica acest lucru. Dacă un jucător foloseşte catapultele pentru a reduce la zero populaţia unui astfel de sat, satul respectiv va dispărea de pe hartă în mod normal.

Satele Natare nu vor ataca sau trimite întăriri unui alt jucător sau altor sate Natare. Cel puţin nu în versiunea 4.0, dar inteligenţa lor artificială ar putea fi îmbunătăţită într-o versiune ulterioară Travian 4.x. Este posibil ca pe viitor Natarii să trimită întăriri altor sate natare sau să atace jucători, însă aceste lucruri sunt doar câteva idei.

Tribul Natari nu este considerat jucător. Prin urmare atacarea satelor Natare independente este posibilă și în protecția începătorului.

Satele cu Minunea Lumii

Toate satele cu Minunea Lumii sunt localizate la centrul hărţii de la începutul serverului. Dacă te uiţi pe hartă, vei observa o zonă gri la centru. Această zonă este controlată de Natari. Nici un sat nu va apărea aici în momentul înregistrării.

Colonizarea în zona gri este periculoasă. Natarii vor trimite câteva atacuri cu valuri de catapulte în încercarea de a distruge noul sat. Dacă satul tău supravieţuieşte acestor atacuri, nici un atac ulterior nu va mai exista din partea Natarilor.

Satele localizate în zona gri nu produc puncte de cultură. Deci, dacă un jucător colonizează în această zonă, satul nu va produce vreun punct de cultură, indiferent de tipul şi nivelul clădirilor.

Satele natare ce conţin un artefact

Spre deosebire de satele cu Minunea Lumii, satele Natare ce conţin un artefact nu sunt localizate pe hartă de la început. Ele vor apărea după un anume timp în mod aleator.


Este satisfăcător răspunsul primit?

Da   Neutru   Nu