Travian Answers

Să începem cu întrebare ta

Caută răspunzând la întrebări

Cum să găsești un răspuns: alege o categorie, apoi subcategorii pînă vei găsi un răspuns. In cazul în care nu vei reuși să găsești un răspuns, la final vei putea să ne contactezi.

Am o întrebare despre...

Să detaliem:

Caută în sitemap

Preferi să cauți prin sitemap cum poate ești obișnuit de la alte site-uri. Nicio problema, poți folosi sitemap pentru a găsi un răspuns.

Ce înseamnă NAP, WAR și confederație?

Din păcate, o singură alianță nu este suficient de puternică pentru a câștiga runda serverului. Prin urmare, jucătorii pot și vor folosi diplomația, pentru a preveni războaie, sau să-și mărească șansele de a câștiga. Există 3 posibilități: confederație, pact de non-agresiune și război.


Confederație

O confederație este o legătură puternică între două sau mai multe alianțe. Aceste alianțe se ajută între ele și cooperează mai mult. De obicei, se ajută prin trimiterea resurselor și/sau a trupelor ca întărire. De asemenea, pot ataca împreună și să se lupte cu aceiași inamici. Pe serverele care încep după 15.09.2019, se va implementa un nou sistem de confederație, care va îmbunătăți cooperarea alianțelor și va limita transferul de resurse, cât și trimiterea întăririlor doar între membrii confederației.


Pact de non-agresiune (PNA) /  Lb. Engleză: Non-Aggressive Pact (NAP)

Un pact de non-agresiune (pe scurt PNA) este folosit atunci când două alianțe nu vor să se atace, dar nici nu vor să se ajute una pe cealaltă. Este folosit în special de alianțele puternice, pentru a evita daunele majore în ambele tabere.

Și în acest caz există o limită de 3 pacte per alianță.


War (Război)

Războiul este o luptă grea între două alianțe. Alianțele de pe lista confederației stau de obicei în spatele alianțelor care se află în război.


Este satisfăcător răspunsul primit?

Da   Neutru   Nu