Travian Answers

Să începem cu întrebare ta

Caută răspunzând la întrebări

Cum să găsești un răspuns: alege o categorie, apoi subcategorii pînă vei găsi un răspuns. In cazul în care nu vei reuși să găsești un răspuns, la final vei putea să ne contactezi.

Am o întrebare despre...

Să detaliem:

Caută în sitemap

Preferi să cauți prin sitemap cum poate ești obișnuit de la alte site-uri. Nicio problema, poți folosi sitemap pentru a găsi un răspuns.

08. Cum să construiești în centrul satului?

Hai să ne concentrăm asupra centrului satului, pentru a construi un Hambar și un Grânar. Pentru a accesa centrul satului, trebuie doar să apeși pe butonul care arată ca un sat micuț.

beginner


Acesta este centrul satului. Așa cum poți observa, există doar Primăria, care este plasată în mod automat atunci când începi jocul. Poți observa cercuri de culoare verde închis. Acestea sunt locuri de construcție pentru satul tău, unde poți plasa clădiri precum Hambarul și Grânarul. Să construim Hambarul mai întâi. Apasă pe locul de construcție încercuit cu roșu.

 

beginner

 

Aceasta este o istă cu toate clădirile pe care le poți construi. Ține cont de faptul că există mai multe clădiri decât cele afișate. Întreaga listă a clădirilor este împărțită în 3 tab-uri diferite, fiecare conținând clădiri diferite. Primul tab, Infrastructură, conține toate clădirile care îți consolidează satul. Beciuri, Hambar, Grânar, Casa de cultură și alte construcții similare pot fi găsite aici. Tab-ul Militar afișează clădirile în care trupele pot fi instruite sau îmbunătățite. În listă putem găsi Cazarma, Grajdul sau Arena. Ultimul tab este cel al Resurselor. Acolo poți găsi toate clădirile care îți măresc producția de resurse. Moara, Brutăria sau Fabrica de cărămidă sunt în acea listă.

Pe măsură ce vei moderniza clădirile și câmpurile de resurse, mai multe clădiri vor deveni disponibile. Să ne concentrăm pe construcția Hambarului pe moment. Schimbă tab-ul pe Infrastructură și caută Hambarul. Vei vedea o listă cu resursele și timpul necesar pentru construirea acestuia. Dacă nu ai resurse suficiente, mai așteaptă pentru o oră (sau mai mult). Dar ar trebui să ai resurse suficiente, prin urmare apasă click pe butonul ”Construiește la nivelul x” de sub hambar.

Te poți uita la sfârșitul paginii, la fel cum ai făcut și pentru lanul de grâu, pentru a putea vedea începerea contrucției. Va dura aproximativ 32 de minute pentru a fi finalizat, prin urmare ia o pauză, uită-te la TV, mănâncă chipsuri și revino peste o jumătate de oră.

(după o jumătate de oră)

Woo, te-ai relaxat? :)

Acum că ai construit un Hambar, va trebui să construim și un Grânar. Îți amintești cerculețul albastru? De ce să nu-l construim acolo? Apasă click pe butonul ”Construiește la nivelul x” de sub grânar pentru a începe construcția. Acum, dacă joci cu tribul Roman, ar fi indicat să continui să mărești câte un nivel al câmpurilor de resurse, dar dacă joci cu un alt trib, așteaptă 25 minute pentru a se finaliza construcția, apoi vei putea începe să ridici câte un nivel al resurselor.

(după finalizarea grânarului)

După ce ridici toate câmpurile de resurse la nivelul 1, producția ta de resurse ar trebui să arate aproximativ ca aceasta:

Producție:
Lemn: 28 pe oră
Lut: 28 pe oră
Fier: 28 pe oră
Hrană: 18 pe oră

După cum observi, producția Hranei este mai scăzută decât a fost înainte, pentru că, pe măsură ce construiești în satul tău, populația crește și este nevoie de mai multă hrană pentru a-ți hrăni locuitorii. Încearcă să menții întotdeauna producția hranei la nivelul celorlalte tipuri de resurse, deoarece și hrana este la fel (chiar mai mult) de importantă.

De asemenea, ține cont de faptul că există posibilități multiple de construcție pentru tine. Există sarcini, de ex, care vor finaliza imediat o construcție, sau vei putea comanda o a doua construcție. Dacă pierzi acest lucru, nu te îngrijora. Vei avea posibilitatea să le încerci în momentul în care vei fonda un al doilea sat.

Nota editorului: În stadiul inițial al contului, poți menține producția hranei la jumătate sau 3/4 din nivelul celei mai ridicate producții, din moment ce construirea clădirilor nu necesită așa multă hrană.


Este satisfăcător răspunsul primit?

Da   Neutru   Nu