Travian Answers

Să începem cu întrebare ta

Caută răspunzând la întrebări

Cum să găsești un răspuns: alege o categorie, apoi subcategorii pînă vei găsi un răspuns. In cazul în care nu vei reuși să găsești un răspuns, la final vei putea să ne contactezi.

Am o întrebare despre...

Să detaliem:

Caută în sitemap

Preferi să cauți prin sitemap cum poate ești obișnuit de la alte site-uri. Nicio problema, poți folosi sitemap pentru a găsi un răspuns.

Cum pot fura un artefact de la Natari?

Va trebui să ataci satul natar ce conţine artefactul cu eroul aflat în escorta armatei. El trebuie să supravieţuiască şi să câştige bătălia. Trebuie, de asemenea, să distrugi trezoreria din acel sat. În plus, trebuie să ai contruită în sat o trezorerie de nivel aferent efectului artefactului: trezorerie nivel 10 pentru artefacte mici (cu efect pe sat) şi nivel 20 pentru artefacte mari/unice (cu efect pe cont).

În cazul Natarilor, artefactele sunt ținute întotdeauna în trezorerii de nivelul 20, cu excepția planurilor de construcție, care sunt ținute în trezorerii de nivelul 10.

În mod normal, artefactele sunt foarte bine apărate, aşa că este considerat util să simulezi înainte bătălia la adunare pentru a estima pierderile şi a afla câte catapulte îţi sunt necesare pentru a distruge trezoreria şi a captura artefactul. Defensiva este bazată în funcție de media celor mai mari 100 de armate de pe server.

NOTĂ: Satele care dețin un artefact nu pot fi șterse de pe hartă. Protecția va înceta în momentul în care artefactul a fost mutat sau capturat din acel sat.


Este satisfăcător răspunsul primit?

Da   Neutru   Nu