Travian Answers

Să începem cu întrebare ta

Caută răspunzând la întrebări

Cum să găsești un răspuns: alege o categorie, apoi subcategorii pînă vei găsi un răspuns. In cazul în care nu vei reuși să găsești un răspuns, la final vei putea să ne contactezi.

Am o întrebare despre...

Să detaliem:

Caută în sitemap

Preferi să cauți prin sitemap cum poate ești obișnuit de la alte site-uri. Nicio problema, poți folosi sitemap pentru a găsi un răspuns.

Shadow Empires - Facțiuni

Shadow Empires introduce un nou concept în joc – facțiunile. La start, jucătorii își aleg tribul și facțiunea. Există 5 facțiuni și fiecare va începe jocul într-un loc diferit pe hartă:

Imperiul – în centru
Dinastia – în sud-est
Empire Dynasty
Rebelii – in nord-vest Hoarda – în est
Rebels Horde
Jefuitorii – în nord
Marauders

La început, jucătorii noi care aparțin de aceeași facțiune vor începe jocul în aceeași regiune. Odată ce regiunea s-a umplut, noii jucători vor fi plasați într-o regiune din apropiere, și așa mai departe. Nu se ține cont de cadran sau de distanța de la centru.

Regiuni

Facțiunile nu determină doar poziția de start a jucătorilor, ci introduce un nou nivel de cooperare în rândul jucătorilor.

Regiunile sunt acum cucerite de facțiuni, nu de către alianțe individuale. Atât facțiunile, cât și alianțele care au ajutat la cucerirea regiunilor vor câștiga puncte de victorie. Cu toate acestea, doar o singură alianță poate accesa puterea antică a acelei regiuni. Pentru mai multe detalii, verifică articolul despre regiuni și puteri antice.

Jucători și alianțe în facțiuni

Jucătorii își selectează facțiunea la înregistrarea contului și aceasta nu mai poate fi modificată.

O alianță aparține facțiunii jucătorului care a fondat alianța. Nici aceasta nu mai poate fi modificată ulterior.

Însă jucătorii au posibilitatea să se alăture unei alte alianțe oricând doresc.Așadar, chiar dacă ai început jocul jucând pentru Rebeli, te poți alătura unei alianțe care aparține Hoardei, sau oricărei alte facțiuni.


Este satisfăcător răspunsul primit?

Da   Neutru   Nu