Travian Answers

Să începem cu întrebare ta

Caută răspunzând la întrebări

Cum să găsești un răspuns: alege o categorie, apoi subcategorii pînă vei găsi un răspuns. In cazul în care nu vei reuși să găsești un răspuns, la final vei putea să ne contactezi.

Am o întrebare despre...

Să detaliem:

Caută în sitemap

Preferi să cauți prin sitemap cum poate ești obișnuit de la alte site-uri. Nicio problema, poți folosi sitemap pentru a găsi un răspuns.

Berărie

Brewery

Cerinţe: Grânar nivel 20, Adunare nivel 10, poate fi construită doar în capitală, doar de către Barbari, versiune Travian minimă: 3.5

Miedul gustos este preparat în berărie şi mai apoi băut de soldaţi în timpul festivităţilor.

Aceste băuturi îi fac pe soldaţi mai curajoşi şi mai puternici în bătălii (1% per nivel). Din păcate, în timpul festivităţilor din berărie, puterea de convingere a căpeteniilor este scăzută, iar catapultele vor lovi doar în mod aleator.

Poate fi construită doar în capitală dar festivitatea va afecta întreg imperiul.

Caracteristicile clădirii (precum costuri de construcţie şi puncte de cultură generate) pot fi regăsite {(building:gid=35,mb=1,speed=1,linkdescription=aici)}.
Pentru tabelul complet al timpilor de construcţie click {(buildingconstructiontimes:gid=35,speed=1,linkdescription=acest link pentru serverele 1x speed)} și {(buildingconstructiontimes:gid=35,speed=3,linkdescription=acest link pentru serverele 3x speed)}.


Este satisfăcător răspunsul primit?

Da   Neutru   Nu